Ansigtzoneterapeut

Klinik Ålunde         22 74 72 62

Ansigts zoneterapi

Ansigt Zoneterapi er en moderne terapiform, hvis rødder strækker sig mange tusinde år tilbage, både i egyptiske, orientalske og indianske samfund.

Ansigtszoneterapien udføres via en blid massage af zoner og punkter i ansigtet og på kraniet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien: Først foretages en undersøgelse og diagnose, hvor ubalancer vurderes individuelt v.h.a. en basebehandling. Derefter efterbehandles via stimulering af punkter, som er kombineret udfra orientalske teorier og meridian teorien, samt ud fra teorien om det centrale nervesystem.

Ved stimulering af akupunktur punkter og neurologiske punkter i ansigt og på kranie, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og går direkte ind og påvirker sansenerverne og hjernecentrenes funktion.. Herved reguleres den kemiske process, blodkredsløbet og også den psykiske balance reguleres.


Hvad er Ansigtszoneterapi godt for?

Den blide og beroligende ansigtszoneterapi styrker den fysiske og psykiske sundhed, og er en af de mest afslappende og beroligende behandlinger, der findes.

Ansigtszoneterapi virker harmoniserende på krop og sjæl og kan via den psykologiske dybdeafspænding medvirke til at få løst op for traumer.

Behandlingen virker styrkende på immunsystemet, og kan afhjælpe forskellige lidelser, som f.eks. hormonelle ubalancer, som kan forekomme i pubertet og overgangsalder. Barnløshed, allergi, uro, angst, stress, depression, adfærdsvanskeligheder, eftervirkninger fra hjerneblødning/blodprop i hjernen er også områder behandlingen kan have effekt på.

Ansigtszoneterapi er også en god behandlingsmetode til børn, f.eks. ved indlæringsvanskeligheder og  hyperaktivitet, som følge af stress. Også det stille barn, der går alene i tavshed med sine problemer, f.eks. i forbindelse med skilsmisse, kan finde lindring og fred i tankemylderet med ansigtszoneterapi.

Ansigtszoneterapi anbefales mennesker i alle aldre. Som et plus for den voksne, kan nævnes, at idet behandlingen øger blodgennemstrømningen, opstrammes ansigtets muskler, så det bevarer/forøger spændstigheden i ansigtet.Klinik Ålunde  •  Ålundevej 24  •  6753 Agerbæk  •  mobil 22 74 72 62  •  Email kontakt@klinikaalunde.dk   •  copy right Kilnik Ålunde