Nordlysmassør

Klinik Ålunde         22 74 72 62

Nordlysmassage

Nordlys Massage er et moderne all-round behandlingssystem, som forener klassisk massage med en kropspsykologisk og energetisk forståelse af kroppen.

Massagen er behagelig og dyb, og hvad enten det drejer sig om, at skabe sundhed og velvære,behandle stress og spændinger, skavanker og sygdomme, er det altid hele mennesket der er i centrum.


Nordlys Massage er et gennemført terapeutisk massagesystem, som kombinerer kropsmassage med energi afbalancering og en række kropsterapeutisk teknikker.

Jeg har gode erfaringer med at kombinere zoneterapi, akupunktur og massage, alt efter dine behov og ønsker.


Behandlingen vil vare en time.


Du kan også vælge en helkropsmassage, der vil give dig en utrolig fornemmelse af stressfrihed, ro, afslapning, forløsning og glæde.

Denne behandling varer 1 1/2 time.


Nyere forskning har vist, at massage og berøring er med til at frigive det vigtige hormon Oxytocin. Hormonet spiller en stor rolle for afspænding og ro - hvile- reaktionen i kroppen. Hormonet bliver også kaldt glædeshormonet.

Voksne, der får massage, får lavere blodtryk og et lavere niveau af stress hormoner, hvilket har en sundhedsfremmende virkning.

Massagen øger immunforsvaret, kropsbevidstheden og bevægeligheden i muskler og led. Cirkulationen i vævet øges, lymfesystemet stimuleres, og dermed øges udskillelsen af affaldsstoffer. Massagen dæmper nervøsitet, stress og bekymring.


Klinik Ålunde  •  Ålundevej 24  •  6753 Agerbæk  •  mobil 22 74 72 62  •  Email kontakt@klinikaalunde.dk   •  copy right Kilnik Ålunde